Chceme vám poděkovat za přízeň a důvěru

25. září 2022
Chceme vám poděkovat za přízeň a důvěru

Vážení přátelé a příznivci,

volby do zastupitelstva Bohumín jsou za námi a my Vám chceme tímto poděkovat za přízeň a důvěru, kterou jste nám projevili. Velmi si toho vážíme.

Získali jsme 3,82 % hlasů při volební účasti 37,75% (0 mandátů, zisk 5285 hlasů), které nestačili na obhajobu mandátu v zastupitelstvu

Gratulujeme všem, kteří uspěli v těchto volbách, a přejeme jim hodně štěstí a sil při řešení všech výzev, které je v následujících letech čekají.

Pokud byste nám chtěli pomoct, stále hledáme nové členky a členy, kteří nám v našem boji za lepší budoucnost pomohou.

Všechny informace naleznete na našem webu bohumin.pirati.cz

firefox_s0sWjNZonP
firefox_P4H05T0Qwl

Boj o radnice v MSK: Piráti se utkají o zastupitelská křesla v 18 obcích

Ostrava, 19. července 2022 – Piráti se letos utkají o primátorské či starostenské křeslo v rekordním počtu měst a obcí Moravskoslezského kraje. Podali celkem 13 samostatných kandidátek v Ostravě, Opavě, Havířově, Frýdku-Místku, Karviné, Třinci, Bohumíně, Českém Těšíně, Orlové, Příboře, Bílovci, Krmelíně a Osoblaze. V Ostravě se navíc utkají kromě křesla primátorky také o post starosty či starostky v obvodech Poruba, Jih, Moravská Ostrava a Přívoz, Slezská Ostrava a Mariánské hory a Hulváky.